Betingelser for køb og brug af kurser

Her i Techhytten lægger jeg alle kræfter i at lave og udgive kurser og guides, der hjælper brugerne bedst muligt. Men undervisning og videnformidling kan altid skærpes, og derfor er enhver form for feedback mere end velkommen. Skriv til kris@techhytten.dk eller ring til Kristian på +4520460440.

Der knytter sig nogle betingelser til brugen af Techhyttens kurser, her kommer de:

Strengt personlig adgang

Når du køber et kursus her på Techhyttens læringsportal, køber du en strengt personlig adgang til kurset. Det er ikke tilladt at overdrage brugernavn og kodeord til andre. Opdaget misbrug vil resultere i, at jeg sender et erstatningskrav på minimum 3000 DKK til den oprindelige køber som betaling for uberettiget videregivelse af Techhyttens vidensprodukter. Beløbet vil være væsentligt højere, hvis der viser sig at være tale om udbredt misbrug internt en organisation eller virksomhed.

Fortrydelsesret

I følge reglerne for internetkøb har man 14 dages fortrydelsesret for varer og ydelser, der er købt på nettet. Der kan laves aftale mellem sælger og køber om ophævelse af fortrydelsesretten for onlineydelser med straksadgang som kurserne her på sitet, men for at holde det hele så ukompliceret som muligt, beholder vi fortrydelsesretten. Det betyder, at du kan få pengene tilbage, hvis du fortryder dit kursuskøb. Ring i så fald til Techhytten på +4520460440 indenfor 14 dage efter købstidspunktet.

I tilfælde af nedbrud

Kurserne ligger online på nettet, og Techhytten er afhængig af, at forbindelserne til webhotel-udbyder og videotjeneste fungerer. Der gives ingen kompensation eller erstatning for perioder, hvor det købte kursusmateriale ikke er tilgængeligt – skulle det mod forventning ske. Men du kan regne med, at der vil blive knoklet uophørligt for at genetablere site og indhold ved eventuelle nedbrud. Techhytten bor hos en kvalitetsudbyder, og i forhold til vores WordPress-setup har vi valgt købe adgang til 24/7/365 support hos de gode folk hos WPMUDEV.

Ændringer i andre tjenester

De netbaserede tjenester, som vi underviser i brugen af, har det med at ændre funktioner og brugerinterface ret ofte. Derfor kan der opstå en situation, hvor instruktionerne i et kursus i en kortere periode ikke stemmer nøjagtigt overens med, hvordan tjenesten fungerer. Vi gør vores bedste for at holde alle kurser opdaterede omkring sådanne ændringer. Enten med helt nye instruktioner ved at føje en supplerende forklaring til kurset. Når du accepterer disse købsbetingelser, så beder vi dig også acceptere, at der kan opstå situationer, hvor kursusmaterialet i en kort periode ikke stemmer fuldstændig overens med de demonstrerede tjenesters layout og funktioner.

Kursernes levetid

Når du køber adgang til et kursus, kan du som minimum forvente, at kurset vil være tilgængeligt i seks måneder. Det er en redaktionel vurdering for os, hvor længe et kursus skal udbydes og være tilgængeligt på læringsportalen, og i mange tilfælde vil et kursus have meget længere levetid end seks måneder. Men metoder og redskaber udvikler sig, og nogle onlineredskaber og apps forsvinder pludselig. For at undgå at have forældet viden på hylderne er vi derfor nødt til at operere med en begrænset levetid for vores kurser. Du behøver aldrig frygte at miste pludselig adgang til et kursus, du har købt, det kommer ikke til at ske. Men i teorien kunne vi komme ud for at udbyde og sælge et kursus i brug af en tjeneste, som pludselig lukker og slukker. Sker det, vil de brugere som har haft adgang til kurset i mindre end 90 dage få deres penge tilbage.

Brugsrettigheder

Det er ikke tilladt at kopiere og distribuere materialet på dette site på andre måder end almindelig deling på sociale medier. Visning af udpluk til citat er fint, blot formålet er fornuftigt og rimeligt.

Hvem står bag

Techhytten ejes og drives af Kristian Strøbech ved STRØBECH Media, CVR-nummer 20968885.
Adresse: Rodelundvej 2K Ry 8680 Danmark.
Telefon: +20460440
Email: info@techhytten.dk

Version af dokumentet

Dette er den gældende version 1.0 af Techhyttens “Betingelser for køb og brug af kurser”.

Den gældende version af betingelser for køb og brug af kurser kan altid findes på web-adressen https://skills.techhytten.dk/betingelser.