Hootsuite: Lær at overvåge flere sociale medier på én gang med gratisversionen

Kursusleder:  Kristian Strøbech
Kursus-periode: Tidsubegrænset
Tilmeldingsperiode: Tidsubegrænset tilmelding
Åbent for: Alle
Kursus-sprog: Dansk
Pris, eks. moms:  Gratis

Om kurset

Hootsuite: Lær at overvåge flere sociale medier på én gang med gratisversionen

Hootsuite er et stærkt redskab til overvågning af vigtigt indhold i sociale medier, og man kommer overraskende langt med gratisversionen. Her får du en - gratis - indføring i, hvordan du kommer ordentligt i gang med Hootsuite, og hvordan du bygger dine overvågnings-dashboards i programmets gratisversion.

Kristian Strøbech er certificeret som Hootsuite Professional og har i årevis undervist i brug og implementering af Hootsuite både på arbejdspladser og gennem egne kurser.

Samlet i seks videoer får du her opskriften på, hvordan du kommer i gang med et af social media managerens klassiske redskaber.

Målgruppe: Kommunikations-professionelle der har behov for at overvåge emner, profiler, samtaler i sociale medier. Bemærk: Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Hootsuite er det rette redskab for dig i forhold til fx TweetDeck, så indeholder kurset en video, hvor de to redskaber sammenlignes. Du kan se videoen i preview herunder.

Kapitel-oversigt

  • Kom rigtigt i gang med gratisversionen
  • Byg dashboards med Twitter, Instagram og Facebook
  • Hootsuite eller TweetDeck - hvad skal du vælge?
    • Fordele og ulemper ved Hootsuite og TweetDeck
      • Sammenligning af de to dashboard-redskaber Hootsuite og TweetDeck

Kursusleder

Kristian Strøbech
Kristian Strøbech
Indehaver af Techhytten.dk. Selvstændig rådgiver & underviser i innovativ mediebrug. Du kan læse lidt mere om, hvem jeg er her på www.techhytten.dk/om.