Techhyttens datapolitik

Princip

Techhytten ønsker at bryde mønsteret på nettet, hvor kommercielle online aktiviteter nærmest pr. refleks indebærer, at man indsamler så meget data som muligt om brugerne og deres adfærd. Det vil vi gerne vende på hovedet, og i stedet for operere efter et princip, hvor vi i enhver udveksling anstrenger os for at sidde inde med så lidt data om brugere og kunder som muligt.

a) Det betyder, at der ikke er installeret Google Analytics eller nogen andre trafikmålingstjenester på sitet. Hvis du holder øje med trackere og cookies på siden her, skulle du gerne registrere et rundt 0 i den slags.

b) Det er nødvendigt at have brugerregistrering i forbindelse med afvikling og salg af sitets onlinekurser. Uden log ind ville læringsportalens kurser ikke fungere, så det er vi nødt til at administrere. I forbindelse med brugerregistreringen skal vi bruge brugernavn, kodeord, navn og email (kodeordet har vi ikke adgang til at se). Desuden har vi besluttet at indsætte et enkelt indsamlingsfelt mere, hvor brugere frivilligt kan angive deres stilling. Dét er en fair udveksling, mener vi. Hvis brugeren vælger at udfylde feltet, er det værdifuldt for os i forhold til på den lange bane at vide, hvilke brancher Techhyttens kunder færdes i.

Ved salg af kurser skal vi desuden bruge adressen på kunden eller kundens arbejdsgiver til udarbejdelse af faktura.

De indsamlede oplysninger opbevares i det datacenter, hvor vores internetudbyders servere står placeret (på dansk jord). En formel databehandleraftale mellem udbyder (pt. Scannet) og Techhytten er under udarbejdelse. Hos os her i Techhytten er adgangen til brugernes data begrænset til to personer. Vi har truffet foranstaltninger (ekstremt komplekse kodeord som kun kan tilgås via et ikke-nedskrevet masterkodeord til en krypteringssikker password vault) for at undgå uvedkommende adgang til brugernes oplysninger.

c) De få personlige oplysninger som brugerne overlader til Techhytten vil aldrig blive videregivet til andre.

d) Du kan til hver en tid skrive en mail til info@techhytten.dk og bede om at få slettet din brugerprofil og dermed dine personlige oplysninger i vores database. Vi beholder dog salgsoplysninger i minimum fem år, som vi er forpligtet til i forbindelse med vores regnskabsføring.

e) Når du køber et kursus på vores website, foregår betalingen via en tjeneste, som NETS udbyder, og som Techhytten betaler et årligt abonnement for at kunne benytte. Techhytten ser ikke og besidder ikke dine betalingsoplysninger, som udveksles med NETS over en krypteret forbindelse. Du kan læse om NETS datapolitik her.

f) Hvis du skriver dig op til at modtage Techhyttens email, ligger din emailadresse og dit navn i en database, vi selv bestyrer. Vi har besluttet ikke at benytte en af de gængse cloud-baserede email-tjenester, og derfor gælder de samme forhold for dataopbevaring som beskrevet i afsnit b).

Ansvarlig for denne datapolitik og for Techhyttens brugeres data:

Kristian Strøbech, ejer af Techhytten
Adresse: Rodelundvej 2K, Ry 8680
Telefon: +4520460440
Email: info@techhytten.dk

Kommercielle aktiviteter i Techhytten og tilhørende sites finder sted igennem selskabet STRØBECH Media, CVR-nummer 20968885. Læs også: Betingelserne for køb og brug af kurser.